Megazonen ja synttärihuoneen varauKSET

Tarkista alla olevista kalentereista Megazone Arenan ja synttärihuoneen varaustilanne. Kun sopiva aika löytyy niin ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin varaamme ajan teille.

Jos kalenteri näkyy harmaana, skrollaa nettikalenteria alas jotta näet aukioloaikojen varaustilanteen. Mikäli kalenterin näkymisessä ilmenee mobiilissa ongelmaa niin käännä mobiililaite vaakatasoon.

Varsinainen pelikierros kestää 22 minuuttia ja pelikierrokset starttaavat aina tasalta ja puolelta.

Saavuthan paikalle noin 15 minuuttia ennen varauksen alkua.

Suosittelemme ajan varaamista etukäteen, mutta se ei ole pakollista. Voitte saapua myös ilman ajanvarausta peleihin, avoimiin peleihin otamme mukaan saapumisjärjestyksessä, jos pelissä on vapaita paikkoja.

MEGAZonen varaustilanne

MEGAZONEN VARAUSKALENTERIN LUKUOHJE:

Yhdelle pelikierrokselle mahtuu maksimissaan 24 pelaajaa. Varauskalenteriin on merkattu jo varattujen avoimien pelien kohdalle montako paikkaa pelistä on varattu, esim. 14 / 24 hlö, jolloin peliin on vielä tilaa 10 pelaajalle.

Varattu peli on avoin, ellei yksityispelistä ole erikseen sovittu, tällöin peliin voi osallistua myös muita pelaajia. Jos pelikierros on varattu yksityiseksi, silloin varatun pelikierroksen kohdalla lukee “Yksityinen”.

Jos kalenterissa ei näy punaisella varattua osiota, silloin pelikierrokselle ei ole vielä varattu paikkoja.

synttärihuoneiden varaustilanne

SYNTTÄRIHUONEIDEN VARAUSKALENTERIN LUKUOHJE:

Varauskalenterissa vapaat ajat näkyvät valkoisella. Synttärihuoneita on varattavana kaksi. Toisen huoneen varaus näkyy kalenterissa violettina ja toinen keltaisella. Jos kalenterissa on jo varaus yhdellä värillä, toinen on vielä varattavissa, jos tarvetta yhdistetylle huoneelle ei ole.

Huone on käytettävissä 1,5 tuntia. Varausta ennen on varattu puoli tuntia - tunti aikaa siivoukselle.